Socio-Ekonomisk Programmerings-Manual

“SILENT WEAPONS FOR QUIET WARS”

Nycklarna till förståelse av världen och dess verkliga regler kan förklaras i detta TOP SECRET dokument. Denna “socio-ekonomiska programmerings-manual” innehåller en hel del cybernetiska principer. Manualen beskriver de strategier och mål som världens härskare ställt upp, och som inte längre är nationella regeringars ledare, men ordförandena i de vikigaste finansiella och ekonomiska nätverken, den enda maktskalan i världen. Deras strategier är i stor utsträckning dolda, men “de som vet vad att söka efter”, finner grunden för den snabba radikala transformeringen av samhället. En transformation som snabbare och snabbare tar oss till den värld som beskrivs i science-fiction böcker och filmer: Brave New World…etc

En inledande programmeringsmanual

Operations Research Operations Research
Teknisk handbok
TM-SW7905.1

Välkommen ombord

Denna publikation markerar 25-årsdagen av det tredje världskriget, kallat “Tyst Krig”, som genomförs med hjälp av subjektiv biologisk krigföring och utkämpas med ” tysta vapen “.

Denna manual innehåller en inledande beskrivning av detta krig, dess strategier, och dess vapen.

Säkerhet

Det är helt omöjligt att diskutera social ingenjörskonst eller automatisering av ett samhälle, dvs konstruktionen av sociala automationssystem (tysta vapen) på nationell eller internationell nivå utan att det innebär omfattande mål för social kontroll och förstörelse av människors liv, dvs, slaveri och folkmord.

Denna handbok är i sig en analog avsiktsförklaring. En sådan skrift måste säkras från offentlig granskning. Annars kan det ses som en tekniskt formell förklaring av inhemska krig. I de fall då någon person eller grupp av personer i en position med stor makt och utan full vetskap och samtycke av det offentliga, använder sådana kunskaper och metoder för ekonomisk erövring – Måste man förstå att ett tillstånd av inhemsk krigföring finns mellan denna person eller grupp av personer och allmänheten.

Lösningen på dagens problem kräver ett tillvägagångssätt som är hänsynslöst uppriktig, utan att oroa sig över religiösa, moraliska och kulturella värden.

Du har kvalificerat dig för detta projekt på grund av din förmåga att se på det mänskliga samhället med kall objektivitet, och ändå analysera och diskutera dina iakttagelser och slutsatser med andra med liknande intellektuell kapacitet utan förlust av handlingsfrihet eller ödmjukhet. Sådana dygder utövas i ditt eget intresse. Avvik inte från dem.

Tyst Vapen Teknologi

Beskrivning av införandet av tysta vapen:

Allt som förväntas från ett vanlig vapen förväntas av ett tyst vapen av sina upphovsmän, men bara genom sitt eget sätt att fungera.

-Det skjuter situationer, i stället för kulor, som drivs av databehandling, i stället för en kemisk reaktion (explosion), med ursprung från bits av data, i stället för korn av krut, från en dator i stället för en pistol, som drivs av en programmerare, i stället för en skarpskytt, enligt order från en bank magnat, i stället för en militär allmänhet.

-Det skjuter inte med uppenbara explosiva ljud, orsakar inga uppenbara fysiska eller psykiska skador, och stör inte självklart det dagliga sociala livet.

-Men det avger ett otvetydigt “buller” som orsakar omisskännlig fysisk och psykisk skada, som otvetydigt stör det dagliga sociala livet, det vill säga att det är entydigt för att en utbildad observatör, en som vet vad att leta efter.

-Allmänheten kan inte förstå detta vapen, och de kan inte tro att de attackeras med ett ljudlöst vapen.

-Allmänheten kan instinktivt känna att något är fel, men på grund av den tekniska karaktären hos de tysta vapen, kan de inte uttrycka sina känslor på ett rationellt sätt, eller hantera problemen med intelligens. De vet inte hur man ropar på hjälp, och vet inte hur man umgås med andra för att försvara sig emot det.

Kort lista av outputs

Outputs – skapar kontrollerade situationer – manipulation av ekonomin, och därmed samhället – kontroll av ersättningar och inkomster.

Sekvens:

(1) tilldelar möjligheter.
(2) förstör möjligheter.
(3) kontrollerar den ekonomiska miljön.
(4) styr tillgången på råvaror.
(5) kontrollerar kapital.
(6) kontrollerar bankränta.
(7) styr inflationen av valutan.
(8) kontrollerar innehav av egendom.
(9) kontrollerar industriell kapacitet.
(10) kontrollerar tillverkning.
(11) kontrollerar tillgängligheten av varor (råvaror).
(12) styr priserna på råvaror.
(13) kontrollerar tjänster, arbetskraft, etc.
(14) kontrollerar utbetalningar till statliga tjänstemän
(15) kontrollerar juridiska funktioner.
(16) styr personregister – okorrigerbara av den part som förtalas.
(17) kontrollerar reklam.
(18) kontrollerar mediakontakt.
(19) kontrollerar material tillgängligt för TV-tittande.
(20) kopplar bort uppmärksamhet från de verkligt vikitiga frågorna.
(21) kontrollerar känslor.
(22) skapar oordning, kaos och vansinne.
(23) kontrollerar utformning och utforskar fler skattereformer.
(24) kontrollerar övervakning.
(25) styr lagring av information.
(26) utvecklar psykologiska analyser och profiler av enskilda personer.
(27) kontrollerar juridiska funktioner [upprepning av 15]
(28) kontrollerar sociologiska faktorer.
(29) kontrollerar hälsotillstånd.
(30) parasiterar på människors svagheter.
(31) förlamar människors styrkor.
(32) dränerar rikedom och tillgångar.

This entry was posted in Cybernetics and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment